0725 354 365admin@infoprimus.ro

INFOPRIMUS RESEARCH – membra a grupului de firme INFOPRIMUS – este o agenție profesionista de detectivi particulari specializata in investigații, cercetare si supraveghere, cu respectarea stricta a drepturilor si libertăților omului, cat si a dispozițiilor legale. Detectivii noștri colaborează cu cabinete de avocatura, birouri notariale, lichidatori judiciari, psihologi, auditori si experți.

INFOPRIMUS RESEARCH  nu pretinde că are operatori in întreaga lume, disponibili 24/7. Cu toate acestea, oferim un serviciu de investigație prietenos și discret pentru clienți persoane fizice si juridice din Romania si Europa.

INFOPRIMUS RESEARCH s-a specializat în furnizarea de supraveghere de înaltă calitate către o gamă largă de clienți corporativi, privați și publici din Romania și din Europa.

Avem detectivi privați, specialiști în supraveghere și alți operatori din întreaga arie de acoperire, care ne pot ajuta să finalizăm anchetele la scară largă.

Operatorii noștri, detectivii particulari și specialiștii în domeniul supravegherii sunt experimentați în toate aspectele muncii, cu experiența dobândita din domeniile militare, de poliție sau informații.

Toți angajații si partenerii noștri sunt verificați de către managementul nostru; dispun de echipamente de cea mai înaltă și cea mai recentă tehnologie disponibilă, au încheiate asigurări de răspundere civilă și asigurare de răspundere profesională, sunt atestați in conformitate cu prevederile legale  in calitate de ”Detectivi particulari” INFOPRIMUS RESEARCH fiind înregistrata legal in conformitate cu legislația comerciala din Romania si atestata conform prevederilor legale cu Licența nr. 467.139/2017 eliberata de către Inspectoratul General al Politiei Romane.

De ce sa alegeți detectivii noștri particulari:

 • Este o companie privata formata din detectivi particulari București specializați si atestați, care, prin activități specifice de investigare, in condițiile legii in vigoare, studiază si cercetează cazul dumneavoastră asigurând in primul rând confidențialitatea investigației.
 • Clientul este singurul beneficiar al informațiilor solicitate si obținute de către echipele noastre.
 • Oferă servicii eficiente si prompte in rezolvarea fiecărui caz
 • Avem instrumentele, cunoașterea, pregătirea si experiența necesara pentru a putea rezolva cele mai complexe cazuri.
 • Ne desfășuram activitatea atât pe teritoriul României cât și în străinătate prin intermediul partenerilor noștri de încredere.
 • Detectivi particulari la dispoziția clientului 24 ore din 24.
 • Oferim consultanta gratuita înaintea preluării cazului
 • Clienții noștri sunt tratați întotdeauna cu respect si înțelegere.
 • Disponibilitate imediata

De ce noi?

 • Toate activitățile specializate de supraveghere și investigații pe care le finalizăm sunt executate cu un grad ridicat de discreție si cu păstrarea stricta a confidențialității.
 • Discreția este cheia. Odată ce v-am acceptat cazul, vi se atribuie un manager personal de caz care rămâne in contact cu dvs. până la finalizarea cazului. Veți dezbate impreuna detaliile si obiectivele cazului, a planului, veți fi informat cu privire la progresele noastre prin intermediul managerului de caz care va comunica cu dvs. în modul pe care îl preferați. Vrem ca experiența dvs. cu noi să ne garanteze că veți reutiliza serviciile noastre și că ne veți recomanda altora.
 • Experiența noastră îndelungata în industria de investigații private ne înscrie printre cele mai fiabile companii de specialitate din Romania. Avem abilitățile, experiența și cunoștințele necesare pentru a documenta activitățile solicitate si pentru obținerea dovezilor de care aveți nevoie.
 • INFOPRIMUS RESEARCH a dezvoltat un portofoliu amplu de servicii, fiind specializați in investigații in mediul economic, însă, acoperim, de asemenea, domeniul investigațiilor matrimoniale, identificarea înșelăciunilor intre parteneri, urmărirea bunurilor si găsirea persoanelor dispărute.
 • Puteți fi siguri că atunci când angajați detectivi particulari de la INFOPRIMUS RESEARCH veți primi cele mai profesioniste și eficiente servicii de la cei mai buni specialiști in domeniu. Atunci când angajați detectivii INFOPRIMUS RESEARCH, angajați cei mai buni experți din industrie.

Detectivii agentiei noastre au obligatia:

 • De a reprezenta interesele clientilor sai, pastrand totodata confidentialiattea informatiilor obtinute in cursul investigatiei
 • De a pastra secretul professional, toate datele fiind destinate numai clientului meu, in conditiile legii in vigoare.
 • De a desfasura activitati specifice de investigare, la cererea persoanelor fizice sau juridice, fara a atinge dreptul la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi fundamentale
 • De a efectua investigatii in legatura cu:
     – conduita si moralitatea publica a unei persoane;
     – date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potentiala partenera intr-o afacere;
     – persoanele disparute de la domiciliu;
     – bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala instrainate in scopul prejudicierii intereselor unei parti in proces;
     – asigurarea protectiei impotriva scurgerii unor informatii din sfera vietii private sau a activitatii agentilor economici care doresc sa pastreze confidentialitatea acestora.
 • De a desfasura activitatea potrivit reglementarilor legale interne sau celor internationale la care Romania este parte, sigurantei nationale, ordinii publice sau bunelor moravuri
 • De a refuza cazul atunci cand clientul solicita activitati ce incalca normele legale in vigoare sau bunele moravuri si va comunica acest lucru organelor de politie, iar in cazul in care constata ca informatiile solicitate de client vizeaza siguranta nationala, va sesiza de indata autoritatile cu atributii in domeniu.
 • De a furniza cu operativitate datele si informatiile solicitate
Close Menu